#1 n fanbase die ons ertoe bracht serie von caicai2017 01.03.2019 06:32

Be?nvloed door de Charlotte Hornets, Nike Air Max 90 Femme voegt de Nike Zoom Kobe 4 Protro "Draft Day" mix van lichtblauw en paars op een witte basis toe aan het team dat oorspronkelijk de legendarische Laker heeft opgesteld. De colorway is voltooid dankzij het kenmerkende logo van Kobe Bryant Nike Air Max 90 Mujer op de tong en 1996 op de hiel gestikt als een ode aan de dag dat Bryant Nike Air Max 90 Womens Pink de traditionele ontwerpkap droeg.2019 - Met aandacht voor zweet en T-shirts was Emotionally Unavailable een luchtige partnerschap opgericht door Edison Chen en KB Lee in 2014. Nu groeit het uit tot een volwaardige verzameling. "We hebben een fanbase die ons ertoe bracht serieuzer Nike Air Max 270 Womens te zijn over het merk." Nu zijn we 1000 procent serieus, en onze samenwerking met Nike op deze Air Force 1 is een bewijs dat we het merk op de voorgrond hebben gezet, "zegt Chen.
Het silhouet en het materiaal (canvas om te knikken naar de Nike Vandal, waarvan Nike Air Max 90 Mujer Lee denkt dat het eerst dacht dat het een AF1 was) representeert de roots van de ontwerpers en de relatie met Nike. "Opgroeien in Korea, het canvas Air Force One is een universele schoen, hip-hopkoppen droegen het, skaters droegen het,Adidas NMD Femme het betrof meerdere subculturen," zegt Lee. "Het ziet er ook gewoon cool uit, omdat het zo goed verslijt."
De schoen is bedoeld om geliefd te zijn - wat duidelijk wordt door een mooie patina. De ritssluiting maakt het gemakkelijk om aan en uit te trekken en helpt ook bij het vormen van het herkenbare hartlogo van Emotionally Unavailable.
De Nike Air Force 1 x Emotionally Unavailable releases 14 maart 1919 - Met safari-detaillering, kleurblokkering Adidas Superstar Mujeren een mini-swoosh op de neusdoos, sport de www.jsaranjuez.es LEBRON 16 Low x atmos "Safari" veel van dezelfde details van de iconische Air Max 1-samenwerking met de beroemde Nike Air Max 95 Femme Japanse winkel.
LeBron debuteerde de schoen tijdens All-Star Weekend in Charlotte, North Carolina. Het brengt 2 maart uit op de SNKRS- en SNEAKRS-apps, bij atmos en bij geselecteerde wereldwijde retailers. Paul's liefde voor vissen en het www.djim.fr buitenleven komt tot uiting in deze nieuwste versie. Het aardachtige kleurenpalet kanaliseert zijn innerlijke wandelpad met een mix van groen en bruin. PG's naam en shirtnummer zijn aanwezig, terwijl de toevoeging van "93552" aan de tussenzool een knipoog is naar zijn woonplaats Palmdale, Californi?. De nieuwste versie van de populaire Air Jordan 1 verwelkomt een witte lederen voet geaccentueerd door overlays van "Turbo Green "Suède. De opvallende details op de colorway zijn de "SP 19 Air Jordan 1 High OG" -notatie die op de mediale en Nike Air Vapormax Mujer laterale middenvoetgebieden verschijnt. Branding wordt geleverd in de vorm van een klassiek Nike Air tonglabel, zij-swooshes Nike Air Max 95 Womens en ingeslagen vleugels aan de enkelrand. Het ontwerp van de schoen is afgesloten met een middenzool en een contrasterende grijze rubberen buitenzool.

Xobor Ein Xobor Forum
Einfach ein eigenes Forum erstellen
Datenschutz